Over ons

Wij zijn Mick en Simone van den Berg.
Na 8 jaar bij diverse transportbedrijven gewerkt te hebben, besloot Mick in 2002 voor zichzelf te beginnen en een eigen vrachtwagen te kopen. In eerste instantie is hij op dit idee gekomen, omdat hij graag een eigen vrachtwagen wilde hebben en als chauffeur in loondienst vaak op verschillende auto’s moest rijden. Dus zo geschiedde. Mick kocht een Scania 164L580 V8.
De eerste jaren heeft Mick alleen gereden, van Spanje tot aan Rusland, van Noorwegen tot Italiƫ. Voornamelijk het Oostblok had de voorkeur.
Vanaf 2006 is onze vloot uitgebreid tot inmiddels 8 trekkende eenheden , 3 tankcontainer chassis, 1 schuifchassis,1 multichassis en 1 tautliner.Sinds april 2015 zijn wij ook in het bezit van een eigen terminal-truck waarmee wij werkzaamheden on-site kunnen uitvoeren.
In december 2014 vierden wij ons 12,5 jaar jubileum, voor deze gelegenheid hebben wij de Scania Red Passion jubileum auto aangeschaft.

Nog steeds is Mick nog regelmatig te vinden op de auto en neemt de zorg voor het wagenpark voor zijn rekening. Simone is verantwoordelijk voor de planning en neemt de administratieve zaken voor haar rekening.