Onze diensten

M. van den Berg Transport is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemicaliën en explosieven. Ook hebben wij veel ervaring in koelvervoer en verzorgen ook dagelijks tautlinervervoer.
!cid_76947FF6-F613-4150-86AE-559C683FB840
vuurwerk 1
Dagelijks worden tankcontainers en ook boxcontainers opgezet, bijvoorbeeld in de diverse havens van Europa . Ook de diverse multimodale terminals horen hierbij. 
De containers worden geladen en/of gelost door heel Europa en soms hierbuiten. Dit alles wordt gerealiseerd door vakbekwame chauffeurs, welke beschikken over het ADR certificaat en volgen regelmatig trainingen zoals BBS, Isopa, zuinig rijden etc.
Het materieel is afgestemd op transport van geclassificeerde en ongeclassificeerde chemicalieën. Vervoer van de klassen: 1 t/m 9 van het ADR zijn mogelijk.
24BDK 3

Alle trekkers zijn uitgerust met compressoren om tanks ter plaatse door middel van luchtdruk te kunnen lossen en de eventueel benodigde losslangen.
De voertuigen zijn compleet uitgerust om allerlei producten – zowel gevaarlijk als ongevaarlijk – te kunnen vervoeren.  Alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn altijd aanwezig.

Zelfs vervoer op de terminal behoort tot onze mogelijkheden.IMG_7329